top of page

‘Zo van al die leuke activiteiten bij Vier Hoog Breda krijg je wel honger zeg…’

Gelukkig voor jou, hebben we een hoop lekkere opties voor jou!

 

Bij Vier Hoog Breda heb je natuurlijk genoeg leuke activiteiten zoals bowlen, lasergamen, een escaperoom en sjoel- en shuffle tafels. Daarnaast hebben we ook een restaurant waarin je na een activiteit heerlijk kan eten.


In ons restaurant heb je een aantal opties, één daarvan is het altijd gezellige tafelgrillen. Hierbij ben je helemaal zelf de chef-kok voor een avond. Jouw keuken? Gewoon aan de eettafel!


Je krijgt van ons een grillstelletje waarop je je eten kan klaarmaken. Verder krijg je heerlijk vlees, die ook in vegetarisch en allergeen vrij te bestellen is, en kun je onbeperkt genieten van brood, salade en friet!Daarnaast kun je het koken ook aan ons overlaten en genieten van heerlijke saté, een 12-uurtje of een volledig verzorgd buffet.

 

Mocht je nou eens willen genieten van een 3-gangen diner, hebben wij ook een hele leuke aanrader voor je. Bij onze locatie in Zevenbergen hebben we namelijk een restaurant met chefkok! Hier kun je uit nóg meer gerechten kiezen.Ze hebben hier ook een aantal hele voordelige acties zoals op woensdag en donderdag een 3-gangen menu voor maar €27,50 per persoon! Ook heb je heerlijke groepsmenu’s om lekker én voordelig uit eten te gaan met je vrienden of familie!


Benieuwd naar alle andere lekkere opties? Bekijk de menukaart op de website van Vier Hoog Zevenbergen!

 

Dus… Heb je al honger gekregen? Tot snel!

3 weergaven

Comments


bottom of page