top of page
4HOOG Breda 202204793LR.png

BOWLEN & GRILLEN

Bowlen en grillen is de ideale combinatie van een leuke activiteit en een heerlijk hapje eten!

Wij doen niet aan steengrillen of gourmetten, maar aan heerlijk tafelgrillen! Wat het verschil is? Dat leggen we onderaan deze pagina verder uit. Maar hieronder vind je eerst de inhoud van ons heerlijke Bowlen & Grillen-arrangement en kun je direct reserveren voor jouw gezelschap!

€35,- per persoon

Kinderprijs: €26,00

vrijdag/zaterdag: meerprijs €2,- p.p.

Kids van 0 tot 3 jaar eten mee met de ouders

INHOUD TAFELGRILLEN

Het tafelgrillarrangement bestaat uit:

2 slavinken

2 hamburgers

2 kipfilet

2 kipsaté

2 varkenslapjes

2 biefstuk

Daarnaast zit er bij ieder tafelgrill arrangement ook verse salade, groentes, onbeperkt rustiek brood, onbeperkt Oerfriet en diverse lekkere sausjes.

Het arrangement is ook in halal-variant verkrijgbaar. Je kunt deze optie selecteren bij het reserveren.

VEGETARISCH
TAFELGRILLEN

Wil jij graag vegetarisch eten? Dan is deze tafelgrill variant echt wat voor jou! Met trots kunnen wij zeggen dat deze tafelgrill variant vegetarisch is. Wij hebben ervoor gezorgd dat je zeker niks te kort komt bij dit heerlijke arrangement.

Per persoon krijg je namelijk:

2 Bieten burgers
2 Hollandse spinazie burgers 
2 Oosterse burgers 
3 variaties Jackfruit

Inclusief verse salade, groentes, onbeperkt rustiek brood, onbeperkt Oerfriet en diverse lekkere sausjes.

EXTRA VIS TRIO

Vis bij het tafelgrillen?

Voor €7,50 bestel je er een heerlijk vis trio bij van in totaal 150 gram.

Het vis trio bestaat uit:

Victoriabaars

Pangasius

Zalm

Het vis trio is alleen online bij te bestellen en dit doe je heel eenvoudig door deze tijdens het boeken extra toe te voegen aan je reservering.

€7,50 per persoon

STEENGRILLEN OF GOURMETTEN?
GEWOON LEKKER TAFELGRILLEN!

Steengrillen, gourmetten, tafelgrillen en zelfs teppanyaki. Het zijn termen die vaak door elkaar gebruikt worden. Ze hebben allemaal ook één ding gemeen: je bent zelf de chef! Maar er zijn ook zeker een aantal verschillen!

 

Bij steengrillen - het woord zegt het al - grill je letterlijk je eten op een hete steen, die je met zout moet bestrooien. Het nadeel hiervan is dat je wellicht meer zout op je eten krijgt dan je zou willen en de steen ook goed heet moet blijven om niet aan te bakken. Wanneer je het hebt over gourmetten, maak je gebruik van kleine pannetjes in combinatie met een grotere bakplaat. En we kennen het allemaal wel: in die pannetjes wordt je eten toch nooit echt goed en snel gaar. 

Bij tafelgrillen gebruik je simpelweg een ijzeren bakplaat, ook wel een teppanyaki genoemd. Geen gedoe met kleine pannetjes of een steen die niet heet genoeg is. Gewoon lekker, makkelijk en gezellig!

Ook zin in lekker en gemakkelijk tafelgrillen met een uurtje bowlen?

bottom of page