top of page

Feestelijke Kerstvakantie en Kerstdagen bij Vier Hoog Breda

De kerstvakantie is een tijd van gezelligheid, samenzijn en plezier. Bij Vier Hoog Breda hebben we een spannend aanbod om deze feestdagen extra speciaal te maken. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke kerstdag of een leuke activiteit om te ontsnappen aan de winterse kou, Vier Hoog heeft voor elk wat wils. In deze blog laten we je zien hoe je de kerstvakantie en kerstdagen bij Vier Hoog Breda kunt doorbrengen.

Kerst bij Vier Hoog Breda
Kerst bij Vier Hoog Breda

Bowlen & Grillen op Eerste en Tweede Kerstdag

Waarom zou je je druk maken om het kerstdiner? Bij Vier Hoog Breda kun je ontspannen en genieten van een smakelijke kerstmaaltijd en je favoriete activiteit beoefent. Op Eerste en Tweede Kerstdag bieden we een speciaal Bowlen & Grillen-arrangement aan. Geniet van een uur bowlen en daarna van een heerlijke tafelgrill-maaltijd. Laat de afwas maar aan ons over terwijl jij en je familie of vrienden je vermaken.


Lasergamen, Bowlen en Sjoel & Shuffle in de Kerstvakantie

De kerstvakantie is de perfecte tijd om eropuit te trekken en plezier te hebben. Bij Vier Hoog Breda kun je kiezen uit verschillende activiteiten om je vakantie onvergetelijk te maken.

  • Lasergamen: Stap in de wereld van lasers en strategie. Ga de strijd aan met je vrienden en familie in onze lasergame-arena en laat zien wie de echte lasergamekampioen is.

  • Bowlen: Voor een klassiek en gezellig uitje is bowlen altijd een goede keuze. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, bowlen is leuk voor iedereen.

  • Sjoel & Shuffle: Een unieke en moderne twist aan oude favorieten. Speel sjoelen en shuffleboard in een uitdagende, moderne setting en laat je skills zien.Bowlen & Grillen op Oudejaarsdag

Waarom zou je wachten tot middernacht om te genieten van een heerlijke maaltijd? Op Oudejaarsdag kun je bij Vier Hoog Breda genieten van Bowlen & Grillen. Begin je oudejaarsviering met een uur bowlen en vervolg met smakelijk tafelgrillen. Zo begint je avond in stijl!


Vier Hoog Breda: Jouw Kerstbestemming

Dit jaar hoef je niet te kiezen tussen traditionele kersttradities en avontuurlijke activiteiten. Bij Vier Hoog Breda kun je beide beleven. Of je nu wilt ontspannen of juist op zoek bent naar wat spanning, we hebben de perfecte activiteiten voor jou.


Maak van deze kerstvakantie een tijd vol plezier, samenzijn en avontuur. Boek jouw kerstarrangement bij Vier Hoog Breda en beleef de feestdagen op een unieke manier. Vier de kerst bij Vier Hoog Breda!

53 weergaven

Comments


bottom of page