top of page

HITSTER

Speel hét muziekspel Hitster van dit moment bij Vier Hoog Breda!

Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, Hitster is voor iedereen die muziek leuk vindt!

Luister naar meer dan 100 jaar muziek en probeer te raden wanneer de nummers werden uitgebracht. Je hoeft het exacte jaar niet te weten – alleen of het vóór, na of tussen de nummers is die op je tijdlijn staan. Het eerste team dat 10 hits in chronologische volgorde plaatst, wint het spel!

Met een eindeloze selectie van hits van over de hele wereld, is Hitster een ontzettend leuk gezelschapsspel vol spanning en competitie. Speel Hitster nu en ontdek waarom het de nieuwe sensatie is op het gebied van muziekspellen!

image.png
Hitster.jpg

2 uur Hitster speelplezier inclusief een grote bak chips

€ 9,95

2 tot 8 personen

Momenteel is het alleen mogelijk om Hitster - Guilty Pleasure te spelen

HITSTER UITLEG

Nog nooit Hitster gespeeld? Geen probleem. Binnen een paar minuten kan iedereen dit superleuke muziekspel spelen! Hierbij de uitleg van Hitster.

De voorbereidingen:

 • Bepaal de teams waarin je wilt spelen. Ben je met 2 spelers dan adviseren we je om individueel te spelen of maak samen één tijdlijn.

 • Ieder(e) speler/team ontvangt 2 HITSTER-tokens en 1 muziekkaart die ze met de datum naar boven voor zich neerleggen om de tijdlijn te beginnen.

 • ​Test de draadloze koptelefoons. Stel het volume af zodat je zeker weet dat je de hits goed kunt horen.

 

Start het spel:

 1.  Pak een muziekkaart met de QR-code naar boven. Zorg ervoor dat niemand de achterkant, de datum ziet. Scan de QR-code en een lied begint te spelen.

 2. Plaats de muziekkaart: de speler links van de dj plaatst de kaart met de jaartal naar beneden (dus zonder deze te bekijken) op de juiste positie op de tijdlijn. De kaart moet links/rechts of tussen de andere muziekkaarten worden geplaatst, met het oudste nummer aan de linkerkant.

 3. Keer de muziekkaart om: als de kaart op de juiste positie ligt, mag de speler de kaart houden. Anders moet de kaart worden weggelegd, tenzij een andere speler een HITSTER-tokens op de juiste positie heeft geplaatst. Kaarten met hetzelfde jaartal mogen in willekeurige volgorde worden geplaatst, zelfs als het betreffende nummer eerder dat jaar werd uitgebracht.

 4. De beurt is voorbij en het volgende team mag gaan raden. Het spel gaat verder met de klok mee, totdat een van de spelers 10 kaarten op de juiste positie op zijn/haar tijdlijn heeft geplaatst. Die speler wint het spel en krijgt de titel HITSTER!

De HITSTER-tokens:

Herinner je de HITSTER-tokens? De tokens kunnen op 3 verschillende manieren worden gebruikt:

 1. Ken je het liedje niet? Betaal 1 HITSTER-token en scan de volgende kaart voor een nieuw nummer. Doe de token en de kaart in de doos.

 2. Denk je dat de speler een kaart verkeerd op zijn/haar tijdlijn heeft geplaatst? Roep dan ‘HITSTER’, voordat die kaart wordt omgedraaid. Plaats 1 van je tokes op de tijdlijn van je tegenstander, waar jij denkt dat de kaart moet komen. Als je gelijk hebt, mag je die kaart stelen. Plaats de kaart nu op de juiste positie op jouw tijdlijn. Doe alle gebruikte tokens in de doos.

 3. Ruil 3 HITSTER-tokens in voor de bovenste muziekkaart van de stapel en plaats deze op jouw tijdlijn, zonder dat je de releasedatum hoeft te raden.

Extra: Als je aan de beurt bent, kun je 1 HITSTER-token verdienen als je de juiste titel van het liedje en de naam van de artiest weet. Je kunt zelfs een token verdienen als je die kaart verkeerd op je tijdlijn plaatst. Geen enkele speler mag meer dan 5 tokens hebben tijdens het spel.

Uiteraard kan je altijd een Vier Hoog Breda medewerker vragen naar de uitleg van Hitster mocht er iets onduidelijk zijn.

Bekijk de volledige Hitster spelregelens op hitstergame.com/nl-nl/spelregels/

Waarom moet je Hitster spelen bij Vier Hoog Breda?

 • Een unieke spel-ervaring met draadloze koptelefoons! Hierdoor kan je je nog meer focussen op de muziek. Iedereen wanneer je met z'n tweeën bent of met een grotere groep.
   

 • Je hoeft zelf het spel niet te kopen. Hitster is een spel wat je maar een aantal keer kunt spelen. Maar door het bij Vier Hoog Breda te spelen hoef je het zelf niet aan te schaffen, maar kan je het wel spelen!
   

 • Wij maken de lekkerste cocktails, mocktails of andere drankjes voor je terwijl jullie gewoon doorspelen.
   

 • Wij hebben makkelijk plek voor 8 personen! Wij hoeven de huiskamer niet te verbouwen om met een grote groep dit spel te kunnen spelen. 

 • Een voordelig uitje met gegarandeerd veel muzikale herkenning, lachen en competitie!

bottom of page