top of page
4HOOG Breda 202204805LR.png

BOWLEN & KABONK

De kids de hele middag onder de pannen hebben? Maak dan gebruik van dit speciale arrangement en combineer een uurtje bowlen bij Vier Hoog Breda met lekker ravotten bij speelpark Kabonk!

LEUK VOOR KIDS ÉN VOLWASSENEN

Bowlen bij Vier Hoog Breda en de kinderen zich daarna lekker laten uitleven bij Kabonk; dat is leuk voor de kinderen én de volwassenen! Eerst spelen en dán pas bowlen? Ook geen probleem, maar kom dan wel éérst even langs Vier Hoog om het arrangement te betalen. Hieronder kies je voor het gewenste tijdslot om bij Kabonk binnen te lopen en in de reservering zelf geef je aan op welk tijdstip je wilt komen bowlen. 

Slechts €14,95 per kind; volwassenen zijn in dit arrangement gratis! Reserveer direct hieronder.

Binnenlopen bij Kabonk:

Het reserveren van Bowlen & Kabonk kan alleen via Vier Hoog Breda.

DE SPE(E)LREGELS

- Te reserveren vanaf 4 kinderen

- Dit arrangement is tot uiterlijk 24 uur van te voren te reserveren.

- Er kan na de reservering vanuit Kabonk, op basis van de beschikbaarheid, nog contact opgenomen worden over je reservering. 

- De tijdsloten van Kabonk zijn de tijden waarin je bij Kabonk kunt binnenlopen. Eenmaal gereserveerd gelieve hier niet van af te wijken.

- Wil je eerst spelen bij Kabonk en daarna pas bowlen? Kom dan toch éérst even langs Vier Hoog om te betalen en je entreebewijs voor Kabonk te ontvangen

 

bottom of page