top of page
4HOOG Breda 202204805LR.png

BOWLEN & KABONK

De kids de hele middag onder de pannen hebben? Maak dan gebruik van dit speciale arrangement en combineer een uurtje bowlen bij Vier Hoog Breda met lekker ravotten bij speelpark Kabonk!

LEUK VOOR KIDS ÉN VOLWASSENEN

Bowlen bij Vier Hoog Breda en de kinderen zich daarna lekker laten uitleven bij Kabonk; dat is leuk voor de kinderen én de volwassenen! De betaling vindt vooraf bij het online boeken plaats, dus het is ook mogelijk om éérst bij Kabonk te gaan spelen en daarna (tot 18:00 uur) te komen bowlen. Bij de boeking geef je eerst aan op welke tijd je wilt bowlen en in de laatste stap hoe laat je naar Kabonk wilt gaan. Entree bij Kabonk met dit arrangement is mogelijk vanaf 11:00u.

€16,50 per kind; volwassenen zijn in dit arrangement gratis! Reserveer direct hieronder.

Het reserveren van Bowlen & Kabonk kan alleen via Vier Hoog Breda.

DE SPE(E)LREGELS

- Te boeken vanaf 4 kinderen.

- Dit arrangement is tot uiterlijk 24 uur van te voren te reserveren.

- Er kan na de reservering vanuit Kabonk, op basis van de beschikbaarheid, nog contact opgenomen worden over je reservering. 

- De betaling van het arrangement vindt vooraf online plaats. Gebruik de e-mailbevestiging om rond het door jou aangegeven tijdstip toegang te krijgen tot Kabonk. 

- Het is niet mogelijk om Kabonk tussentijds te verlaten voor het bowlen en daarna weer terug te gaan naar Kabonk. Houd hier rekening mee wanneer je de gewenste tijden reserveert.

bottom of page