top of page

SJOEL & SHUFFLE

Nieuw en uniek in Breda! Schuif je gezellig mee?

Ouderwets gezellig sjoelen en shuffleboard, in een nieuw en hip jasje! Speel met of tegen elkaar aan jullie eigen sjoeltafel of shuffleboard en ontdek dat strijd en gezelligheid perfect hand in hand gaan!
 
Speel nu tijdelijk - in plaats van €22,50 - voor het speciale kennismakingstarief van slechts €15,- (per tafel, per uur.)

9.jpg

Een potje sjoelen zoals nooit te voren! Speel individueel volgens de officiële regels of speel als team Lucky Shots Sjoelen!

Nú geen €22,50

Maar tijdelijk slechts €15,-

Prijs per tafel, per uur.

Max. 6 personen per tafel.

10.jpg

Een mix van curling, sjoelen en jeu de boules en binnenkort ook nog eens met een éxtra, interactieve speldimensie.

Nú geen €22,50

Maar tijdelijk slechts €15,-

Prijs per tafel, per uur.

Max. 6 personen per tafel.

11.jpg

Sjoelen & bowlen combineren?

 

Boek hier je uur sjoelen en je uur bowlen in één!

Tijdelijk vanaf €35,-

Vanafprijs voor zowel een uur sjoelen als een uur bowlen. De prijs is afhankelijk van de dag & het tijdstip.

MEER MOGELIJKHEDEN

Wil je sjoelen of shufflen naast bowlen ook combineren met grillen of een van onze andere activiteiten? Of zou je Sjoel & Shuffle graag een keer exclusief voor jouw groep willen afhuren? Het kan allemaal!

Neem even contact op voor de mogelijkheden! 

WAT IS SJOEL & SHUFFLE?

Speel onder het genot van een drankje en hapje met (maximaal) 6 personen aan je eigen sjoel- of shuffletafel. Een optimale combinatie van strijd én gezelligheid!

Sjoelen
Sjoelen ken je vast al wel, maar wij hebben dit het oud-Hollandse behendigheidsspel nieuw leven in geblazen! Je kunt aan onze sjoeltafels natuurlijk nog steeds individueel een standaard potje sjoelen, maar je kunt het ook éxtra leuk maken met onze unieke spelvormen die je in teamverband kunt spelen. Gebruik de Lucky Shots om obstakels voor je tegenstanders in te zetten en zelf extra punten te verdienen.

Shufflen
Het traditionele shufflen is eigenlijk een soort mix van sjoelen, curling en jeu de boules, waarbij je met shufflepucks over de speciale shuffletafel schuift om je tegenstander(s) van de tafel te spelen en met de meeste punten de overwinning te claimen. Deze variant is nú al bij Vier Hoog te spelen, maar binnenkort gaan een stapje verder en wordt hier nog een extra dimensie aan toegevoegd! De tafels worden dan uitgerust met een slimme techniek, waarmee verschillende interactieve spelvarianten gespeeld kunnen worden en de score automatisch bijgehouden wordt. Het traditionele shuffleboard, met een moderne twist!

Sjoelen & shufflen suf? Niet bij Vier Hoog!

bottom of page