top of page

SJOEL & SHUFFLE

De nieuwste toffe indoor activiteit van Vier Hoog Breda! Schuif je gezellig mee?

Ouderwets gezellig sjoelen en shuffleboard, in een nieuw en hip jasje. Speel mét of tegen elkaar aan jullie eigen sjoelbar of interactieve shuffleboard & ontdek een ultieme mix van strijd en gezelligheid!

Sjoel & Shuffle is de ideale activiteit om samen met vrienden, familie of collega's onder het genot van een hapje en drankje te beleven. Wil je er een nog completer uitje van maken? Combineer het sjoelen of shufflen dan ook met bowlen of gezellig tafelgrillen!

9.jpg

Een potje sjoelen zoals nooit te voren! Speel individueel volgens de officiële regels of speel als team Lucky Shots Sjoelen!

€ 22,50

Prijs per tafel, per uur.

Max. 6 personen per tafel. Max. 12 personen gelijktijdig.

10.jpg

Een soort mix van curling, sjoelen en jeu de boules. Speel maar liefst 3 verschillende interactieve shuffle games.

€ 22,50

Prijs per tafel, per uur.

Max. 8 personen.

Speeltijd bedraagt 55 minuten.

12.jpg

Shufflen & bowlen combineren?

 

Boek hier je uur shufflen en je uur bowlen in één!

Vanaf €47,50

Vanafprijs voor zowel een uur shufflen als een uur bowlen. De prijs is afhankelijk van de dag, tijdstip & aantal spelers. Max. 8 personen.

MEER MOGELIJKHEDEN

Wil je sjoelen of shufflen graag onderdeel maken van een groeps- of bedrijfsuitje met meerdere activiteiten? Of zou je Sjoel & Shuffle graag een keer exclusief voor jouw groep willen afhuren zodat je met maar liefst 20 personen tegelijkertijd kunt spelen? Het kan allemaal!

Neem direct contact op voor de mogelijkheden!

WAT IS SJOEL & SHUFFLE?

Speel onder het genot van een drankje en hapje met vrienden, familie of collega's aan je eigen sjoel- of shuffletafel. Een optimale combinatie van strijd én gezelligheid!

Sjoelen
Sjoelen ken je vast al wel, maar wij hebben dit het oud-Hollandse behendigheidsspel nieuw leven in geblazen! Je kunt aan onze sjoeltafels natuurlijk nog steeds individueel een standaard potje sjoelen, maar je kunt het ook éxtra leuk maken met onze unieke spelvormen die je in teamverband kunt spelen. Gebruik de Lucky Shots om obstakels voor je tegenstanders in te zetten en zelf extra punten te verdienen.

Shufflen
Het traditionele shufflen is eigenlijk een soort mix van sjoelen, curling en jeu de boules, waarbij je met shufflepucks over de speciale shuffletafel schuift om je tegenstander(s) van de tafel te spelen en de meeste punten probeert te halen. Deze variant is ook bij Vier Hoog te spelen, maar wat onze shuffletafel zo bijzonder maakt, is een slimme techniek en 3 spannende interactieve spelvarianten! Het traditionele shuffleboard, met een hypermoderne twist!

Sjoelen & shufflen suf? Niet bij Vier Hoog!

bottom of page