top of page

PORNSTAR MARTINI
PARTY

Ben je klaar voor de ultieme zomerervaring? Onze nieuwe Pornstar Martini Party is de perfecte manier om de warme dagen te vieren.

Geniet van de verfrissende smaak van onze beroemde Pornstar Martini, gecombineerd met kleurrijk snoep op onze geweldige rooftop. Kom naar Vier Hoog Breda en maak van jouw zomerfeest een onvergetelijke belevenis!

De Pornstar Martini Party is een unieke zomerse cocktailervaring die je alleen bij Vier Hoog Breda kunt beleven.
 
Combineer de populaire Pornstar Martini met een speelse twist van snoep, perfect om te delen met vrienden.
 
Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon wilt genieten van een gezellige avond, de Pornstar Martini Party is de ideale keuze.

Pornstar Martini Party

1 Pornstar Martini per persoon

 & een overdaad aan snoep

€13,50 per persoon

2 t/m 12 personen

Te boeken vanaf 18 jaar

Ook als 0.0 verkrijgbaar

DSC00822.jpg

Vier de Zomer met de Pornstar Martini Party bij Vier Hoog Breda!

De zomer is hier, en bij Vier Hoog Breda hebben we iets speciaals voor jullie in petto: de Pornstar Martini Party! Deze verfrissende nieuwe toevoeging aan ons zomermenu is niet zomaar een cocktail; het is een volledige ervaring die je niet wilt missen.

 

Wat maakt de Pornstar Martini Party zo bijzonder?
Onze Pornstar Martini is een heerlijke mix van vanillevodka, passievrucht en een scheutje prosecco, perfect voor de warme zomerdagen. Maar we gaan nog een stapje verder door deze cocktail te serveren met een assortiment van superlekker, kleurrijk snoep. Dit maakt elke slok nog feestelijker en geeft een speelse twist aan je drankje. Het is mogelijk om de Pornstar Martini met of zonder alcohol te bestellen, dit kan je aangeven bij binnenkomst.

Gezellige avonden met vrienden
De Pornstar Martini Party is de perfecte keuze voor een avondje uit met vrienden. Of je nu een verjaardag viert, een vrijgezellenfeest organiseert of gewoon zin hebt in een leuke avond, deze cocktailervaring zal zeker in de smaak vallen. De combinatie van verfrissende drankjes en een gezellige sfeer zorgt voor onvergetelijke momenten. De Pornstar Martini Party is te boeken van 2 tot en met 12 personen.

Mega Instagrammable
Naast de heerlijke smaak is de Pornstar Martini Party ook een feest voor het oog. De kleurrijke presentatie van de cocktail in een speciale cocktail-tree en het snoep zorgt voor geweldige foto’s die perfect zijn voor je Instagram-feed. Deel je ervaringen op je Insta of TikTok en laat je vrienden zien hoe jij de zomer viert bij Vier Hoog Breda.

Boek nu jouw Pornstar Martini Party
Wil je deze zomerse ervaring niet missen? Boek dan nu jouw Pornstar Martini Party bij Vier Hoog Breda. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Kom langs en ontdek waarom de Pornstar Martini Party dé hit van deze zomer is bij Vier Hoog Breda.

bottom of page