Vier Hoog 'Exclusief'

Vier Hoog Breda is dé plek voor bedrijfsfeestjes. Wat is er leuker dan eten en drinken te combineren met actieve spelletjes? Precies, het is de ideale combinatie. Maar feesten in de beslotenheid van jouw eigen team is uiteraard ook belangrijk. Vooraf geen verassingen over de kosten? Wij hebben de oplossing. 

Vanaf nu is het mogelijk om op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond Vier Hoog Breda vanaf 70 personen volledig 'Exclusief' te reserveren middels ons Vier Hoog 'Exclusief' arrangement!
Wist je dat je vanaf 60 personen ook een Vier Hoog Exclusief borrelarrangement kan reserveren? Kijk bij onze borrelarrangementen voor meer informatie! 

Volledig verzorgd bedrijfsfeest voor slechts € 70,- p.p.

Welkomstdrankje

Bij binnenkomst ontvangt iedereen een heerlijk welkomstcocktail.


Volledig verzorgd STRIKE buffet 

In restaurant VIER kan je genieten van heerlijk diverse soorten vlees, nasi, bami met verschillende salades en rustiek stokbrood met dips. Iedereen kan gemakkelijk zelf bepalen hoe zijn bord gevuld word, voor de ene wat meer vlees voor de ander misschien wat meer salade. Genieten en gemak in één bij het grillen van Vier Hoog Breda. Kijk op deze pagina voor de precieze inhoud van het buffet. 

Onbeperkt drankarrangement (3 uur)
Vooraf weten waar je aan toe bent. Dat is het voordeel van Vier Hoog 'Exclusief'. Gedurende jullie verblijf (3 uur) geen zorgen over de rekening. 

*Het drankarrangement bevat Heineken tapbier,, Heineken 0.0, Huiswijnen (Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rosé en Zoet), Fris (behalve RedBull) en Koffie / Thee.


Onbeperkt Bowlen (3 uur)

Al onze 10 hypermoderne bowlingbanen volledig tot jullie beschikking. 

 

Onbeperkt Lasergamen (3 uur)

Onze lasergame-arena volledig tot jullie beschikking gedurende 3 uur! Gegarandeerd plezier! 
 

Onbeperkt Escaperoom spelen (3 uur)

Onze 2 escaperooms zullen gedurende 3 uur volledig tot jullie beschikking staan. Hierdoor kunnen 40 personen de escapebeleving meemaken. 

Liever iets langer blijven? Dat is uiteraard geen probleem. Wij bespreken graag de mogelijkheden.